25 Temmuz 2021 Pazar

Urban Care Twisted Curls Durulanmayan Bakım Kremi

   


 Bugün sizlere çok beğendiğim bir saç ürününden bahsedeceğim. Kuru ve kabarık saçı olanlar buraya!

    Uzun zamandır, kuru ve kabarık olan saçımı nemlendirirken şekil vermeye de yarayacak ama jöle gibi takır takır bir doku ve saçlar birbirine bitişip tel gibi yapışmış bir görüntü de bırakmayan bir ürün arıyordum. Urban Care Twisted durulanmayan bakım kremiyle karşılaştım ve denemeye karar verdim. O kuru görüntü büyük ölçüde gitti. Saçım daha canlı ve kadifemsi görünen, esnek dalgalı bir görünüm kazandı. Sonucu beğendim!

    Ayrıca çok güzel koktuğunu da söylemeden geçemeyeceğim. Tam bir yaz kokusu! Bazen krem kapalı olsa bile yanından geçerken o koku geliyor. Öyle yoğun ve tatlı bir kokusu var. Ürün 175 ml. Her gün kullansanız bile bayağı gider.


Urban Care Twisted Curls Durulanmayan Bakım Kremi Saça Nasıl Uygulanır?

  1. Saçlarınızı yıkayın.
  2. Banyodan çıkarken elinizde sadece fazla suyunu alın. Havluyla kurulamayın böyle bayağı ıslak kalsın.
  3. Elinize kremden fındık kadar dökün ve saç diplerinizin 3 cm vs altından itibaren uygulayın. 
  4. Elinizde saçlarınızı altından sıkarak bukle bukle olmasını sağlayın. Buklelerin daha belirgin olması için saçları parmağınıza dolayı dolayıp bırakabilirsiniz.

    Urban Care Twisted Curls Durulanmayan Bakım Kremi Hangi Saçlar İçin Uygun?

    Özellikle kuru ve kabarık bir görüntüye sahip kıvırcık ve dalgalı saçlar için uygun. Saçınız uçlara doğru benimki gibi incelmiş olduğu için uçlara doğru tel tel ayrılmış şekilde duruyorsa o kısımları nemlendirip bir arada tutarak daha iyi gösterdiğini söylemeliyim. Bu kremi kullanmaya başladıktan sonra bir kez sürmediğinizde farkı tam olarak görüyorsunuz. Şöyle söyleyeyim farkı: Bu kremi sürdüğünüzde koşarsanız saçlar ahenkle esneyerek zıplar. Sürmediğinizde muhtemelen saçlarınız gökyüzüne kafa atmaya çalışır:)


    Urban Care Twisted Curls Durulanmayan Bakım Kremi İçeriği

        İçinde hibisküs ve Shea yağı var. Ürün tanıtımında içinde A ve C vitaminleri ile antioksidanlar olduğu belirtilmiş. Ayrıca UV filtresi içeriyormuş. Yani saçı güneşe karşı koruyor olmalı.
    Silikon ve haraben içermediği de özellikle belirtilmiş.

        Ayrıca yıkama öncesi saça sürüp bakım maskesi olarak kullanıp yıkayabileceğimizi de belirtmişler.

    Urban Care Twisted Curls Durulanmayan Bakım Kremi Fiyatı Ne Kadar?

        Fiyatı internette 27 TL civarında.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder