5 Ağustos 2021 Perşembe

Dimes Smoothie


 Öncelikle bu ürünün smothie ile pek bir alakasının olmadığını söyleyeyim. Smoothie dediğimiz şey taze meyvelerin robotta çekilip püre-meyvesuyu haline getirildikten sonra yine robotta çekilen buzla karışımından elde edilen bir içecek. Tabii bu şekilde buzla muhafaza edemezler ama ürünü açar açmaz ekşimtrak bir koku da geliyor. Aynı şekilde kekremsi bir tadı var. Ben daha tropikal bir lezzetle karşılaşacağımı düşünmüştüm.

Ürünün içeriğinde ananas, Hindistan cevizi, portakal, muz ve elma bulunduğu yazıyor. Portakal ve elma kendi başına güzel meyveler olsa da bu şekilde karışık meyve sularında bence tadı kötüye çeviriyor. Sadece muz, ananas ve hindistan cevizi olsa eminim daha güzel olurdu. İlk defa deneyecekseniz belki de robotta biraz buz parçaladıktan sonra bu içecekle birlikte bir bardakta karıştırdıktan sonra tüketebilirsiniz.

Özetle söyleyeceğim denediğim ürünlerden ikinciye almayacağım bir ürün. Daha önce yurt dışında böyle yine smoothie tarzında muzlu bir içecek içmiştim. İnsanın içtikçe içesi geliyordu. Bunda ekşimsi ve hiç de ağızda hoş bir tat bırakmayan bir deneyim yaşadım. Dediğim gibi ikinciye almam.

Dimes Smoothie 250 ml şişe fiyatı yaklaşık 6 TL civarında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder